• Produkte & Shërbime

Produkte & Shërbime

 • Barnat Farmaceutike

  Barnat Farmaceutike

  Fabrika e barnave farmaceutike ndodhet në Hangzhou, duke mbuluar një sipërfaqe totale prej afro 60,000 metrash katrorë, me tableta të lëngshme orale, kapsula, granula dhe linja të tjera moderne prodhimi në përputhje me standardet GMP, të pajisura me instrumente dhe pajisje të klasit të parë laborator dhe qendër R&D. .
 • Granulat me recetë TCM

  Granulat me recetë TCM

  Granulat me recetë TCM janë bërë nga feta të vetme të përgatitura nga TCM përmes nxjerrjes së ujit, ndarjes, përqendrimit, tharjes dhe së fundi, granulimit.Granulat e recetës TCM formulohen dhe përdoren nën drejtimin e teorisë së mjekësisë kineze dhe në përputhje me recetat klinike të mjekësisë kineze.Natyra, shija dhe efikasiteti i tij janë në thelb të njëjta me ato të TCM Prepared Slices.Në të njëjtën kohë, avantazhet e drejtpërdrejta të eliminojnë nevojën për zierje, përgatitje të drejtpërdrejtë, që kërkon më pak dozë, sanitare, siguri, mbajtje dhe ruajtje të përshtatshme.
 • Qendra e zierjes TCM

  Qendra e zierjes TCM

  Linja e prodhimit të ekstraktimit TCM e Huisong Pharmaceuticals kaloi inspektimin në vend të certifikimit GMP më 28 dhjetor 2015. Në të njëjtën kohë, kompania mori gjithashtu certifikimin GMP të punishtes së zierjes TCM.Që nga fillimi i Huisong, kompania ka qenë e përkushtuar ndaj kultivimit të standardizuar të TCM kineze, duke u fokusuar në menaxhimin e sigurisë së gjurmueshmërisë së pesticideve, metaleve të rënda, squfurit, etj.
 • Ekstraktet Botanike

  Ekstraktet Botanike

  Në vitin 1994, Shtetet e Bashkuara lëshuan "Akti i Shëndetit dhe Edukimit të Suplementit Dietary", i cili zyrtarisht njohu përdorimin e ekstrakteve botanike si një shtesë ushqimore.Menjëherë pas kësaj, industria e ekstrakteve botanike u rrit me shpejtësi dhe hyri në një epokë të artë në shekullin e 21-të.Përmirësimi i standardeve të jetesës dhe rritja e ndërgjegjësimit shëndetësor ndihmuan në rritjen e vazhdueshme të kërkesës së njerëzve për produkte shëndetësore.
 • Përbërësit e frutave dhe perimeve

  Përbërësit e frutave dhe perimeve

  Me më shumë se një dekadë të zotërimit të ndërlikimeve në prodhimin e pluhurave të frutave dhe perimeve dhe duke grumbulluar avantazhe dalluese ndaj konkurrencës në lloje të ndryshme metodash sterilizimi, Huisong ka qenë në gjendje të marrë klientë të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë në mbarë botën.
 • Aditivët e ushqimit

  Aditivët e ushqimit

  Huisong shpesh kryen kërkime të thelluara të tregut për të kuptuar trendet dhe nevojat në ndryshim të tregut dhe është e përkushtuar ndaj inovacionit të përbërësve të rinj dhe zhvillimit të produkteve të reja.Përveç ekstrakteve tona kryesore botanike, barishteve, produkteve të pluhurave, Huisong ka zhvilluar një sërë produktesh shtesë ushqimore, duke përfshirë produkte të shijshme, produkte të ëmbla, perime të dehidratuara (perime të thara), kërpudha, ëmbëlsues natyralë dhe drithëra, të gjitha duke u mbështetur në më shumë. se 20 vjet përvojë prodhimi, aftësi për zhvillimin e produktit dhe zinxhir furnizimi të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë të ndërtuar ndër vite.
 • Përbërësit organikë

  Përbërësit organikë

  Në epokën moderne, shëndeti personal, ndotja e mjedisit dhe ndryshimet klimatike kanë qenë çështjet kryesore të diskutimit.Përdorimi i tepërt i plehrave kimike dhe pesticideve në produktet bujqësore në të kaluarën e ka ndotur shumë tokën dhe ka sjellë disa kërcënime për shëndetin e njerëzve.Sot, produktet organike janë bërë një trend kryesor në produktet shëndetësore globale.
 • Bimët medicinale

  Bimët medicinale

  Bimët e papërpunuara i referohen materialeve mjekësore natyrore, të papërpunuara ose thjesht të përpunuara bimore, shtazore dhe minerale, që do të thotë "drogë të papërpunuara".Burimi i njohurive njerëzore për materialet medicinale mund të gjurmohet në kohët e lashta.Gjatë kërkimit të ushqimit, të lashtët, përmes përpjekjeve të përsëritura, zbuluan shumë bimë fiziologjikisht efektive që mund të përdoren për të parandaluar dhe trajtuar sëmundjet, kështu që ekziston një thënie që "ilaçi dhe ushqimi kanë të njëjtën origjinë".
 • Xhensen

  Xhensen

  Bimët e xhensenit Araliaceae e kanë origjinën në Terciarin Cenozoik, rreth 60 milionë vjet më parë.Për shkak të ardhjes së akullnajave Kuaternare, zona e tyre e shpërndarjes u zvogëlua shumë, xhensen dhe bimë të tjera të gjinisë Panax u bënë bimë relike të lashta dhe mbijetuan.Sipas hulumtimeve, malet Taihang dhe malet Changbai janë vendlindja e xhensen.Përdorimi i xhensenit nga malet Changbai mund të gjurmohet në dinastitë veriore dhe jugore, më shumë se 1600 vjet më parë.
 • Produktet e bletës

  Produktet e bletës

  Produktet e bletëve janë një nga produktet më cilësore të Huisong.Kryesisht përfshin pelte mbretërore - në formë pluhuri të freskët ose të tharë në ngrirje - propolis dhe polen bletësh, etj. Punishtja e pelte mbretërore e Huisong posedon ISO22000, HALAL, FSSC22000, certifikimin GMP për prodhuesit e huaj në Japoni, dhe certifikimin Pre-GMP të MFDS Koreane .
 • Shërbimet CMO

  Shërbimet CMO

  Si një hyrje e hershme në industrinë e mjekësisë kineze në Kinë, ne kemi grumbulluar 24 vjet përvojë në industri dhe jemi të përkushtuar në R&D dhe prodhim në shkallë të gjerë për lëndë të para dhe produkte të gatshme me cilësi të lartë.Huisong është në gjendje të ofrojë produkte fleksibël dhe të optimizuar dhe të zhvillojë zgjidhje me vlerë të shtuar me partnerët tanë.
HETIM

Shpërndaje

 • sns05
 • sns06
 • sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04