• Kërkim & Zhvillim

KËRKIM DHE ZHVILLIM

Si një "Ndërmarrje Kombëtare e Teknologjisë së Lartë" dhe "Ndërmarrje Pilot e Patentave Hangzhou", Huisong Pharmaceuticals themeloi Institutin e Kërkimeve Shëndetësore Zhejiang në 2018 për të ngritur një qendër provinciale të kërkimit dhe zhvillimit të ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë.Tani ka më shumë se 60 punonjës, duke përfshirë 50 staf me kohë të plotë, 10 profesorë dhe ekspertë me kohë të pjesshme, 1 mijë talent kombëtar, 4 talente të shekullit të 151-të në Zhejiang dhe 1 studiues i ri në institutin e kërkimit, i cili ka formuar një ekip thelbësor për Kërkim dhe Zhvillim. me mjekë dhe master, duke ndërmarrë një sërë detyrash të rëndësishme kërkimore shkencore si zhvillimi i produkteve të reja dhe përmirësimi i procesit.

Si ndërmarrja e parë farmaceutike e miratuar për të prodhuar "granula TCM", Huisong është ftuar të marrë pjesë në formulimin e standardeve të cilësisë për formulimin e recetës së granulave në Provincën Zhejiang.Për më tepër, Huisong ndërmerr gjithashtu projekte dhe tema kërkimore shkencore kombëtare, provinciale, komunale dhe të vetë-zhvilluara, të tilla si Projekti Kombëtar Starfire "Teknologjia kryesore dhe demonstrimi industrial i përpunimit të thellë të gjetheve të Ginkgo biloba me heqjen e faktorëve të dëmshëm", Zhejiang TCM Granules Scientific Projekti Kërkimor "Industrializimi dhe Kërkimi Klinik i Granules TCM", "Kërkim mbi zhvillimin dhe standardin e cilësisë së kokrrizave të formulës së barërave Zhejiang 8 dhe bimëve të tjera kineze", etj.

Për sa i përket kërkimit, Huisong nuk është miratuar vetëm "Metodë për nxjerrjen efektive të antocianinës dhe antocianozideve", "Përgatitja e ndihmës renale dhe metoda e kontrollit të cilësisë", "Metoda për nxjerrjen e ekdisonit nga tendrils", "Metodë për diskriminimin e cilësisë së bimëve" dhe shumë patenta të tjera të shpikjeve kombëtare, ajo gjithashtu fitoi nderime të tilla, si "Ndërmarrja Kombëtare e teknologjisë së lartë", "Grupi i parë i ndërmarrjeve pilot të granulave TCM në Provincën Zhejiang", "Çmimi i Parë i Shkencës dhe Teknologjisë i Provincës Zhejiang", "Çmimi i Parë i Shkencës dhe Teknologjisë i Federatës së Biznesit të Kinës", etj. Për të rritur fuqinë e saj në kërkimin shkencor, Huisong krijoi gjithashtu bashkëpunim afatgjatë të kërkimit shkencor me universitete, njësi kërkimore shkencore dhe institucione mjekësore në të gjithë Kinën.

Eksperimentet shkencore

<
>

PATENTAT

 • Çmimi Kombëtar i Progresit të Biznesit

 • Certifikata e patentës së shpikjes

 • Certifikata e patentës së shpikjes

 • Certifikata e patentës së shërbimeve

 • Certifikata e patentës së shërbimeve

 • Certifikata e patentës së shërbimeve

 • Certifikata e patentës së shpikjes

 • Ndërmarrja Pilot e Patentave Hangzhou në 2018

 • Certifikata provinciale e qendrës së kërkimit dhe zhvillimit të ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë

 • Certifikata e patentës së shërbimeve

 • Certifikata e patentës së shpikjes

HETIM

Shpërndaje

 • sns05
 • sns06
 • sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04