• Përbërësit organikë

Përbërësit organikë

Në epokën moderne, shëndeti personal, ndotja e mjedisit dhe ndryshimet klimatike kanë qenë çështjet kryesore të diskutimit.Përdorimi i tepërt i plehrave kimike dhe pesticideve në produktet bujqësore në të kaluarën e ka ndotur shumë tokën dhe ka sjellë disa kërcënime për shëndetin e njerëzve.Sot, produktet organike janë bërë një trend kryesor në produktet shëndetësore globale.Ndërsa njerëzit i kushtojnë më shumë vëmendje shëndetit personal dhe mjedisit, kërkesa për produkte organike po rritet.Sipas statistikave të Sondazhit të Institutit Kërkimor të Bujqësisë Organike (FiBL), që nga viti 2019, 187 vende në mbarë botën janë të angazhuara në aktivitete të tregut të lidhura me organike.Ecovia Intelligence 2020 publikoi të dhëna, nga viti 2001 deri në 2018, tregu global i produkteve organike shitjet me pakicë u rritën nga 21 miliardë në 105 miliardë dollarë.Duke u përballur me kërkesën në rritje për produkte organike sot, Huisong është angazhuar në zhvillimin e linjës së biznesit të produkteve organike dhe përpiqet t'u sigurojë klientëve produkte organike me cilësi të lartë.Burimi i produkteve tona organike monitorohet dhe kontrollohet shumë, dhe standardet organike zbatohen rreptësisht gjatë gjithë procesit.Çdo grup i produkteve të gatshme testohet nga një agjenci autoritare testimi.Në të ardhmen, Huisong do të vazhdojë të zgjerojë varietetet tona organike, nga lëndët e para organike, pluhurat organike te ekstraktet organike, dhe do të vazhdojë të përmirësojë kapacitetin e qëndrueshëm të furnizimit të produkteve organike dhe gjithmonë të përpiqet t'u ofrojë klientëve produkte dhe shërbime cilësore.

Emri i produktit
Ekstrakt organik i xhensenit Panax / Pluhur / Prerje / Barishte e plotë
Ekstrakt/Pluhur organik i Ginkgo Biloba
Ekstrakt/Pluhur organik i Rodiolës
Ekstrakt/Pluhur organik i Astragalusit
Ekstrakt/Pluhur organik i kofshëve të trëndafilit
Pluhur organik i ekstraktit të pelte mbretërore të liofilizuar
Pluhur organik me uthull molle
Ekstrakt/Pluhur organik i luleradhiqes
Ekstrakt/Pluhur organik i xhensenit siberian
Ekstrakt/Pluhur organik i gjembaçit të qumështit
Ekstrakt/pluhur organik i kërpudhave Reishi
Ekstrakt/Pluhur organik i xhenxhefilit
Ekstrakt/Pluhur organik Magnolia officinalis
Ekstrakt/Pluhur organik Schisandra Chinensis
Ekstrakt/Pluhur organik i ujkut kinez
Ekstrakt/Pluhur organik Hericium erinaceus

ÇERTIFIKIMET

BE organike
logoja organike e usda
HETIM

Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04