• Produktet e bletës

PRODUKTET E BLETËS

Produktet e bletëve janë një nga produktet më cilësore të Huisong.Kryesisht përfshin pelte mbretërore - në formë pluhuri të freskët ose të tharë në ngrirje - propolis dhe polen bletësh, etj. Punishtja e pelte mbretërore e Huisong posedon ISO22000, HALAL, FSSC22000, certifikimin GMP për prodhuesit e huaj në Japoni, dhe certifikimin Pre-GMP të MFDS Koreane .

img

Baza e lëndës së parë

Huisong Pharmaceuticals ka një bazë bletarie në shkallë të gjerë për të ushtruar kontroll më të mirë mbi cilësinë e produkteve të saj të bletëve.Kompania i kushton vëmendje të madhe forcimit të formimit profesional të bletarëve të saj dhe kontrollit të përdorimit të pesticideve dhe antibiotikëve nga bletarët.

Të gjithë këta faktorë të kombinuar me pajisjet e sofistikuara të testimit të kompanisë sigurojnë pranimin dhe menaxhimin e gjurmueshmërisë së lëndëve të para, duke siguruar lëndë të para të sigurta, të sigurta dhe të besueshme për prodhim.

Prodhimi dhe Përpunimi

Huisong Pharmaceuticals ka një punëtori të prodhimit të pastër të certifikuar me GMP në 100,000 nivele për pelte mbretërore të pajisur me depo frigoriferike, magazinë frigoriferike dhe magazinë të freskët.

Çdo proces prodhimi duhet të kalojë nëpër një procedurë rigoroze të lëshimit të cilësisë dhe i gjithë prodhimi kontrollohet rreptësisht në përputhje me specifikimet GMP dhe i gjurmueshëm.

Sigurimi i cilësisë

Huisong Pharmaceuticals ka një sistem gjithëpërfshirës të menaxhimit të kontrollit të cilësisë, me pajisje testimi të klasit botëror si GC-MS, LC-MS-MS, AA, HPLC, etj., të aftë për të zbuluar rreth 300 substanca të dëmshme gjurmë, si pesticide, antibiotikë, metale të rënda, aflatoksinë, etj., për të garantuar sigurinë dhe besueshmërinë e lëndëve të para, proceseve të prodhimit, deri në produktin e përfunduar.

HETIM

Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04