• Mesazh nga Kryetari

MESAZH NGA KRYETARI

“Gjatë 40 viteve të fundit në botën e biznesit të mjekësisë natyrore, kam qenë mirënjohës për udhëzimet, edukimin dhe bashkëpunimin nga bashkëmoshatarët dhe kolegët e mi në industri, të cilat më kanë lejuar të marr përvoja të vlefshme dhe të rritem përmes praktikës dhe sfidës. Kompania jonë ka ardhur për të zhvilluar një portofol produktesh të pjekur që përfshin kultivimin e bimëve mjekësore, barishte TCM dhe feta të përgatitura, granula me recetë TCM, përbërës farmaceutikë, ekstrakte botanike, ushqime të shëndetshme, etj. Gjatë rrugës, kam qenë gjithmonë i respektueshëm dhe mirënjohës ndaj paraardhësit dhe bashkëpunëtorët në industri, dhe dëshiroj të shpreh mirënjohjen time të përzemërt ndaj tyre.Sot, Huisong është e përkushtuar të avancojë botën e shëndetit dhe të ushqyerit duke ofruar përbërës natyralë të cilësisë premium me integrimin harmonik të standardeve japoneze të cilësisë dhe prodhimit modern Integriteti, cilësia dhe shërbimido të mbetet gjithmonë në themel të biznesit tonë."

Meng Zheng, PhD

Themelues, President dhe CEO

IMG_0125
HETIM

Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04