• Seratan ti Ketua

WARTA KETUA

"Sapanjang 40 taun katukang dina dunya bisnis ubar alami, kuring nganuhunkeun pikeun bimbingan, pendidikan, sareng kerjasama ti peers sareng kolega kuring di industri, anu ngamungkinkeun kuring kéngingkeun pangalaman anu berharga sareng tumbuh ngaliwatan prakték sareng tantangan. Perusahaan kami parantos ngembangkeun portopolio produk dewasa anu kalebet budidaya ramuan médis, bumbu TCM sareng irisan anu disiapkeun, granul resep TCM, bahan farmasi, ekstrak botani, pangan kaséhatan, jsb. miheulaan sareng kolaborator di industri, sareng abdi hoyong nganyatakeun rasa syukur ka aranjeunna. Dinten ayeuna, Huisong komitmen pikeun ngamajukeun dunya kaséhatan sareng nutrisi ku nyayogikeun bahan-bahan alami kualitas premium sareng integrasi anu harmonis tina standar kualitas Jepang sareng manufaktur modern. Integritas, kualitas, sareng jasabakal salawasna tetep dina pondasi bisnis urang."

Meng Zheng, PhD

Pangadeg, Présidén, sareng CEO

IMG_0125
INQUIRY

Bagikeun

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04