• Ekstrak Panax Ginseng

Ekstrak Panax Ginseng

Ekstrak botani spéktrum lengkep tina Panax Ginseng / Panax ginseng

Ekstrak Panax Ginseng

Ekstrak Panax Ginseng

Ngaran Latin: Panax ginseng

Spésifikasi:
• 2-50% Ginsenosides HPLC
• Leyur cai
• NOP jeung EU organik

Bagian (s) Dipaké:
• Akar / Batang / Buntut
  • ginseng1
  • ginseng 2

Alam, kaséhatan, élmu

Diadegkeun di Hangzhou, Cina dina 1998, Huisong Pharmaceuticals ngahususkeun dina R&D sareng manufaktur bahan-bahan alami kualitas premium pikeun perusahaan-perusahaan terkemuka di dunya dina industri farmasi, nutraceutical, kadaharan & inuman, sareng perawatan pribadi.Kalawan leuwih ti 24 taun pangalaman dina inovasi élmu botani, Huisong Pharmaceuticals geus robah jadi parusahaan bahan alam global kalawan ranté suplai deeply terpadu nu ngarojong portopolio dewasa produk kayaning ubar farmasi, granules resép TCM, bahan farmasi, bahan nutraceutical, bahan kadaharan & sayur, bahan organik, jamu ubar, budidaya ramuan, sarta produk jeung jasa lianna.

Prosés Manufaktur

Prosés ékstraksi Botanical


  • INQUIRY

    Bagikeun

    • sns05
    • sns06
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04