Produk & Jasa

Kalayan 4,600+ produk sareng inovasi langkung ti dua puluh taun, Huisong parantos hasil gawé bareng sareng nyayogikeun bahan-bahan anu ngarah di pasar sareng solusi turnkey ka rébuan konsumén bisnis di sakumna dunya unggal taun.

Élmu & Inovasi

  • Panalungtikan & Pangwangunan
  • Komitmen kana Kualitas
  • innovation_slider

    Panalungtikan & Pangwangunan

    Investasi kontinyu dina panalungtikan sareng pamekaran mangrupikeun panggerak konci kasuksésan dina industri farmasi.Di Huisong, ayeuna aya leuwih ti 30 full-waktu R&D élmuwan dedicated ka inovasi dina sains jeung téhnologi, Sajaba ti éta, Huisong geus ngadegkeun Zhejiang Kaséhatan Research Institute di 2018 pikeun nyetél hiji propinsi tinggi-tech puseur R&D perusahaan.
  • innovation_slider

    Komitmen kana Kualitas

    Sikep anu teu kompromi kana kualitas mangrupikeun pondasi nilai Huisong.Leuwih taun, Huisong geus lulus cGMP, SQF, FSSC22000, ISO22000, HACCP, ISO9001, ISO14001, ISO45001, HALAL KOSHER, sarta ogé lulus audits kualitas rigorous loba pausahaan Fortune 500 global.

Warta

Ngeunaan Huisong

Pikeun leuwih ti dua dekade, Huisong geus gawé bareng jeung pausahaan-pamimpin dunya dina R&D jeung manufaktur bahan-bahan alami kualitas premium dipaké dina ubar farmasi, suplemén kaséhatan, kadaharan & inuman, perawatan pribadi, sarta wewengkon aplikasi sejenna.Kiwari, Huisong ngerjakeun ampir 1,000 pagawé di 9 lokasi di sakumna dunya sareng terus ngamajukeun dunya kaséhatan sareng nutrisi ku nuturkeun nilai-nilai inti na: Alam, Kaséhatan, Élmu.

  • 24 +
    Taun Alam
    Inovasi Bahan
  • 4.600 +
    Produk ditawarkeun
  • 28
    Patén kadaptar
  • 100 +
    R & D jeung Quality Personel
  • 1,9 mil ft 2
    Wewengkon Produksi Gabungan
  • 4.000
    Konsumén Dilayanan di
    Langkung ti 70 Nagara Per Taun
index_about_thumbs
  • Huisong Cina

    Huisong Cina
    236 N Jianguo Jalan 15F
    Hangzhou, Zhejiang 310003
    Cina
    lokasi
    Hangzhou, Cina
  • Huisong Indonésia

    Huisong Indonésia
    Centennial Tower Level 29, Unit DF, Jl Jend Gatot Subroto Kav 24-25
    Jakarta Selatan 12950
    Indonésia
    lokasi
    Jakarta, Indonésia
  • FarFavour Jepang

    FarFavour Jepang
    Terasaki No.1 Gedong 3F, 1-10-5, Nihombashimuromachi
    Chuo-ku, Tokyo, 103-0022
    Jepang
    lokasi
    Tokyo, Jepang
  • Huisong AS

    Huisong AS
    1211 E Dyer Rd
    Santa Ana, CA 92705
    AS
    lokasi
    Santa Ana, Amérika Sarikat
INQUIRY

Bagikeun

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04