Produk & Layanan

Kanthi luwih saka 4,600 produk lan luwih saka rong puluh taun inovasi, Huisong wis sukses kerja sama lan nyedhiyakake bahan-bahan sing unggul ing pasar lan solusi turnkey kanggo ewu pelanggan bisnis ing ndonya saben taun.

Ilmu & Inovasi

  • Riset & Pangembangan
  • Komitmen kanggo Kualitas
  • innovation_slider

    Riset & Pangembangan

    Investasi terus-terusan ing riset lan pangembangan minangka kunci sukses ing industri farmasi.Ing Huisong, saiki ana luwih saka 30 full-time R&D ilmuwan darmabakti kanggo inovasi ing ilmu lan teknologi, Kajaba iku, Huisong wis ditetepake Zhejiang Health Research Institute ing 2018 kanggo nyiyapake pusat R&D perusahaan teknologi dhuwur provinsi.
  • innovation_slider

    Komitmen kanggo Kualitas

    Sikap tanpa kompromi marang kualitas minangka dhasar nilai Huisong.Swara taun, Huisong wis lulus cGMP, SQF, FSSC22000, ISO22000, HACCP, ISO9001, ISO14001, ISO45001, HALAL KOSHER, lan uga lulus audit kualitas sing ketat saka akeh perusahaan Fortune 500 global.

Kabar

Babagan Huisong

Luwih saka rong puluh taun, Huisong wis kerja sama karo perusahaan terkemuka ing donya ing R&D lan manufaktur bahan-bahan alami kualitas premium sing digunakake ing obat-obatan farmasi, suplemen kesehatan, panganan & omben-omben, perawatan pribadi, lan area aplikasi liyane.Saiki, Huisong makaryakke meh 1.000 karyawan ing 9 lokasi ing ndonya lan terus maju ing jagad kesehatan lan nutrisi kanthi ngetutake nilai-nilai inti: Alam, Kesehatan, Ilmu Pengetahuan.

  • 24 +
    Taun Alam
    Inovasi Bahan
  • 4.600 +
    Produk sing Ditawakake
  • 28
    Paten Kadhaptar
  • 100 +
    R&D lan Personel Kualitas
  • 1,9mil ft 2
    Area Produksi Gabungan
  • 4.000
    Pelanggan Dilayani ing
    Luwih saka 70 Negara Saben Taun
index_about_thumbs
  • Huisong China

    Huisong China
    236 N Jianguo Road 15F
    Hangzhou, Zhejiang 310003
    Cina
    lokasi
    Hangzhou, China
  • Huisong Indonesia

    Huisong Indonesia
    Centennial Tower Level 29, Unit DF, Jl Jend Gatot Subroto Kav 24-25
    Jakarta Selatan 12950
    Indonesia
    lokasi
    Jakarta, Indonesia
  • FarFavour Jepang

    FarFavour Japan
    Terasaki No.1 Gedung 3F, 1-10-5, Nihombashimuromachi
    Chuo-ku, Tokyo, 103-0022
    Jepang
    lokasi
    Tokyo, Jepang
  • Huisong USA

    Huisong USA
    1211 E Dyer Rd
    Santa Ana, CA 92705
    USA
    lokasi
    Santa Ana, AS
INQUIRY

Nuduhake

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04