• Carita Urang

CARITA URANG

Diadegkeun di Hangzhou, Cina dina 1998, Huisong Pharmaceuticals ngahususkeun dina R&D sareng manufaktur bahan-bahan alami kualitas premium pikeun perusahaan-perusahaan terkemuka di dunya dina industri farmasi, nutraceutical, kadaharan & inuman, sareng perawatan pribadi.Kalawan leuwih ti 24 taun pangalaman dina inovasi bahan alami, Huisong Pharmaceuticals geus robah jadi parusahaan global kalawan ranté suplai deeply terpadu nu ngarojong hiji portopolio éksténsif produk kayaning ubar farmasi, granules resép TCM, bahan farmasi aktif, bahan nutraceutical, kadaharan. & bahan sayur, bahan organik, jamu ubar, budidaya jamu, sarta produk jeung jasa lianna.

  • 24 +
    Taun Alam
    Inovasi Bahan
  • 4.600 +
    Produk ditawarkeun
  • 28
    Patén kadaptar
  • 100 +
    R & D jeung Quality Personel
  • 1,9 mil ft 2
    Wewengkon Produksi Gabungan
  • 4.000
    Konsumén Dilayanan di
    Langkung ti 70 Nagara Per Taun
index_about_thumbs

Huisong geus ngadegkeun basa budidaya ramuan di Sichuan, Heilongjiang, Jilin, jeung propinsi sejenna di Cina pikeun mastikeun kualitas, reliabilitas, jeung traceability bahan baku.Huisong ogé ngoperasikeun fasilitas manufaktur anu dilengkepan ku jalur produksi khusus pikeun ngahasilkeun irisan anu disiapkeun TCM, ekstrak botani, tablet, kapsul, granul, bubuk, campuran, sareng sistem pangiriman anu sanés.Fasilitas ieu ogé disertipikasi ku cGMP / KFDA / HALAL / KOSHER / ISO9001 / ISO18000 / ISO22000 / FSSC22000 / USDA Organic / EU Organic / CNAS / Kementrian Kaséhatan, Buruh sareng Karaharjaan Jepang (FDA Jepang), pikeun ngajamin kualitas sareng kasalametan produk.

5246

Ngaliwatan pamekaran organik tina bisnis inti na, Huisong parantos janten perusahaan global kusabab kombinasi kaunggulan kalapa perusahaan dina perenah industri, kaahlian R&D, sareng kontrol kualitas.Salaku "National High-Tech Enterprise" sareng "Hangzhou Patén Pilot Enterprise", Huisong ngoperasikeun laboratorium nasional anu disertipikasi CNAS, lembaga panalungtikan propinsi, sareng Pusat R&D sareng Analisis anu legana 2,100 m2.Pausahaan geus ngadegkeun hubungan gawé babarengan panalungtikan ilmiah jeung universitas lokal, panalungtikan ilmiah nasional, jeung lembaga médis.

Salaku salah sahiji pausahaan munggaran di propinsi Zhejiang bisa disatujuan pikeun panalungtikan ilmiah sarta produksi TCM resép Granules, Huisong milu dina rumusan standar kualitas di tingkat propinsi.Salajengna, Huisong parantos ngalaksanakeun proyék panalungtikan ilmiah nasional, propinsi, kotamadya sareng mandiri sapertos Proyék Nasional "Teknologi Utama sareng Demonstrasi Industrialisasi Pengolahan Jero Ginkgo Biloba pikeun Ngahapus Faktor Ngabahayakeun", proyék propinsi Zhejiang "Industrialisasi sareng Panalungtikan Klinis Tradisional. Granules Formula Kedokteran Cina ", sareng "Pamekaran sareng Panaliti Standar Kualitas ngeunaan Granules Formula Kedokteran Tradisional Cina", sareng sajabana), sareng hasil nampi seueur patén-patén penemuan nasional.Sapanjang taun-taun katukang, perusahaan ogé parantos kéngingkeun panghargaan sapertos "Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional", "Perusahaan Pilot Pertama Propinsi Zhejiang tina Granules Formula Kedokteran Tradisional Cina", "Perusahaan Sapuluh Nasional Nasional Herbal Obat Cina sareng Ékspor Ekstrak. ", sarta hadiah kahiji dina "Zhejiang Élmu sarta Téhnologi Award" jeung "China Business Federation Élmu sarta Téhnologi Award", jsb prestasi ieu panalungtikan sarta honors geus nyadiakeun kakuatan nyetir ajeg pikeun ngembangkeun jangka panjang Huisong urang.

Kiwari, Huisong komitmen pikeun ngamajukeun dunya kaséhatan sareng nutrisi ku cara nyayogikeun bahan alami kualitas premium kalayan integrasi anu harmonis tina standar kualitas Jepang sareng téknologi manufaktur modern.

- Meng Zheng

INQUIRY

Bagikeun

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04