ИНТ
|CN
  • Порака од претседавачот

ПОРАКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ

„Во текот на изминатите 40 години во деловниот свет на природната медицина, бев благодарен за водството, образованието и соработката од моите врсници и колеги во индустријата, кои ми овозможија да стекнам вредни искуства и да се развивам преку пракса и предизвик. Нашата компанија дојде да развие зрело портфолио на производи што вклучува одгледување медицински билки, TCM билки и подготвени парчиња, гранули на рецепт на TCM, фармацевтски состојки, ботанички екстракти, здрава храна, итн. претходници и соработници во индустријата, и би сакал да ја изразам мојата искрена благодарност кон нив.Денес, Huisong е посветена да го унапреди светот на здравјето и исхраната преку обезбедување на природни состојки со врвен квалитет со хармонична интеграција на јапонските стандарди за квалитет и современото производство Интегритет, квалитет и услугасекогаш ќе остане во основата на нашиот бизнис."

Менг Женг, д-р

Основач, претседател и извршен директор

IMG_0125
ИСТРАЖУВАЊЕ

Споделете

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04