ИНТ
|CN
  • Органски состојки

Органски состојки

Во модерната ера, личното здравје, загадувањето на животната средина и климатските промени се главните прашања на дискусија.Прекумерната употреба на хемиски ѓубрива и пестициди во земјоделските производи во минатото во голема мера ја загадуваше земјата и донесе одредени закани за здравјето на луѓето.Денес, органските производи станаа главен тренд во глобалните здравствени производи.Како што луѓето посветуваат поголемо внимание на личното здравје и животната средина, побарувачката за органски производи се зголемува.Според статистичките податоци на Истражувачкиот институт за органско земјоделство (FiBL), од 2019 година, 187 земји ширум светот се вклучени во пазарни активности поврзани со органско производство.Ecovia Intelligence 2020 објави податоци, од 2001 до 2018 година, продажбата на мало на глобалниот пазар на органски производи се зголеми од 21 милијарда на 105 милијарди американски долари.Соочувајќи се со зголемената побарувачка за органски производи денес, Huisong е посветена на развојот на деловната линија на органски производи и се стреми да им обезбеди на клиентите висококвалитетни органски производи.Изворот на нашите органски производи е високо следен и контролиран, а органските стандарди строго се спроведуваат во текот на целиот процес.Секоја серија на готови производи се тестира од авторитетна агенција за тестирање.Во иднина, Huisong ќе продолжи да ги проширува нашите органски сорти, од органски суровини, органски прав до органски екстракти и ќе продолжи да го подобрува одржливиот капацитет за снабдување со органски производи и секогаш ќе се стреми да им обезбеди на клиентите квалитетни производи и услуги.

Име на производ
Органски екстракт од женшен од Panax/Праш/сече/цела билка
Органски екстракт/прав од гинко билоба
Органски екстракт/прав од родиола
Органски екстракт/прав од кликавче
Органски екстракт/прав од шипки
Органски лиофилизиран екстракт од матичен млеч во прав
Органски јаболков оцет во прав
Органски екстракт/прав од глуварче
Органски сибирски женшен екстракт/прав
Екстракт/прав од органски млечен трн
Органски екстракт/прав од печурки Реиши
Органски екстракт/прав од ѓумбир
Екстракт/прав од органска магнолија officinalis
Органски екстракт/прав од Schisandra Chinensis
Органски екстракт/прав од кинеска волчица
Органски екстракт/прав од Hericium erinaceus

СЕРТИФИКАЦИИ

ЕУ органски
УСДА органско лого
ИСТРАЖУВАЊЕ

Споделете

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04