ИНТ
|CN
 • Екстракт од боровинка

Екстракт од боровинка

Ботанички екстракт со целосен спектар од боровинка / Vaccinium myrtillus

Екстракт од боровинка

Екстракт од боровинка

Латинско име: Vaccinium myrtillus

Спецификација(и):
• 1-36% антоцијанозиди HPLC, слободни антоцијанидини < 1%
• 1-36% Антоцијандини УВ
• Овошен сок во прав
• Смрзнато сушен прав
• EP / USP

Користени делови:
• Цело овошно тело
 • Полиња со боровинки
 • цвет од боровинка

Природа, здравје, наука

Основана во Хангжу, Кина во 1998 година, Huisong Pharmaceuticals е специјализирана за истражување и развој и производство на природни состојки со врвен квалитет за водечки светски компании во фармацевтската, хранливата, храната и пијалоците и индустриите за лична нега.Со повеќе од 24 години искуство во иновации во ботаничката наука, Huisong Pharmaceuticals се трансформираше во глобална компанија за природни состојки со длабоко интегриран синџир на снабдување што поддржува зрело портфолио на производи како што се фармацевтски лекови, гранули на рецепт TCM, фармацевтски состојки, хранливи состојки, состојки за храна и зеленчук, органски состојки, лековити билки, одгледување тревки и други производи и услуги.

Производствен процес

Процес на ботаничка екстракција


 • ИСТРАЖУВАЊЕ

  Споделете

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04