ИНТ
|CN
  • Награди и признанија

НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЕ

img

Претпријатие за висока технологија Хангжу

img

Член на Советот на Стопанската комора за увоз и извоз на лекови и здравствени производи

img

2019 Qiantang Swift Enterprise

img

2019 Општинско водечко земјоделско претпријатие

img

2019 година, член на напредната група на паметен град Хангжу Кјантанг

img

2018 Институт за истражување на претпријатија на провинциско ниво

img

2018 Член на иновативниот тим на South Taihu Elite

img

Топ 10 кинески извозници на билки и подготвени парчиња TCM за 2017 година

img

2018 Претпријатие за висока технологија

img

Национална награда за напредок во деловната наука и технологија за 2017 година

img

2017 Претпријатие за одличен раст

img

2016 Единица за интегритет за увоз и извоз на диви животни и растенија

img

Медал за пријателство и соработка во болницата 2016 година

img

2016 година Топ 10 извозници на TCM билки и подготвени парчиња во Кина

img

2016 година Топ 10 извозници на ботанички екстракти во Кина

img

Сертификат за високотехнолошки претпријатија за 2015 година

img

2015 година Топ 10 извозници на TCM билки и подготвени парчиња во Кина

img

2014 година Топ 10 извозници на TCM билки и подготвени парчиња во Кина

img

2014 година Топ 10 извозници на ботанички екстракти во Кина

img

2013 Единица за интегритет на увоз и извоз на загрозени видови

img

2012 Жеџијанг за интегритет на квалитетот на извозот на претпријатието

img

2012 Хангжу познат извозен бренд

img

Топ 10 кинески извозници на билки и подготвени парчиња TCM за 2012 година

img

Топ 10 извонредни претпријатија на фармацевтската индустрија на Жеџијанг во 2010 година

img

2010 Прва награда на Награда за наука и технологија во провинцијата Жеџијанг

img

Член на Хангжу фармацевтска, безбедност на храна и лекови

img

2009 Топ 10 водечки земјоделски претпријатија

img

2009 Претпријатија со висока технологија со клучна национална поддршка

img

2009 Напредни единици за модерен развој на земјоделството

img

2009 Напредно претпријатие за општествена одговорност

img

2008 Топ 100 иновативни претпријатија за надворешна трговија

img

2008 година Топ 10 кинески извозници на билки и подготвени парчиња TCM

img

2007 Топ 10 земјоделски водечки претпријатија

img

2007 година Водечко претпријатие на Хангжу модерна земјоделска наука и технологија

img

2002 Класа А даночен рејтинг претпријатие

img

30-годишно претпријатие со исклучителен придонес


ИСТРАЖУВАЊЕ

Споделете

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04