• Çmime & Njohje

ÇMIME DHE NJOHJE

img

Ndërmarrja e teknologjisë së lartë Hangzhou

img

Anëtar i Këshillit të Dhomës së Tregtisë për Import dhe Eksport të Barnave dhe Produkteve Shëndetësore

img

2019 Qiantang Swift Enterprise

img

2019 Ndërmarrja Udhëheqëse Bujqësore Komunale

img

2019 Anëtar i Grupit të Avancuar të qytetit të zgjuar Hangzhou Qiantang

img

2018 Instituti i Kërkimeve të Ndërmarrjeve në Nivel Provincial

img

2018 Anëtar i Ekipit të Inovacionit South Taihu Elite

img

2017 10 eksportuesit më të mirë të Kinës të bimëve TCM dhe fetave të përgatitura

img

2018 Ndërmarrja e Teknologjisë së Lartë

img

Çmimi Kombëtar i Progresit të Shkencës dhe Teknologjisë së Biznesit 2017

img

2017 Ndërmarrja me rritje të shkëlqyer

img

2016 Njësia e Integritetit për Import dhe Eksport të Kafshëve dhe Bimëve të Egra

img

Medalja e Miqësisë dhe Bashkëpunimit në Spital 2016

img

2016 10 eksportuesit më të mirë të Kinës të bimëve TCM dhe fetave të përgatitura

img

2016 10 eksportuesit kryesorë të ekstrakteve botanike të Kinës

img

2015 Certifikata e Ndërmarrjes së Teknologjisë së Lartë

img

2015 10 eksportuesit më të mirë të Kinës të bimëve TCM dhe fetave të përgatitura

img

2014 10 eksportuesit më të mirë të Kinës të bimëve TCM dhe fetave të përgatitura

img

2014 10 eksportuesit më të mirë të ekstrakteve botanike të Kinës

img

2013 Njësia e Integritetit të Importit dhe Eksportit të Llojeve të Rrezikuara

img

2012 Zhejiang Export Quality Integrity Enterprise

img

2012 Marka e famshme e eksportit Hangzhou

img

2012 10 eksportuesit më të mirë të Kinës të bimëve TCM dhe fetave të përgatitura

img

2010 Industria Farmaceutike e Zhejiang-ut 10 ndërmarrjet më të shquara

img

2010 Çmimi i Parë i Çmimit të Shkencës dhe Teknologjisë në Provincën Zhejiang

img

Anëtar i Hangzhou Farmaceutike, Siguria e Ushqimit dhe Barnave

img

2009 10 ndërmarrjet kryesore bujqësore

img

2009 Ndërmarrjet e teknologjisë së lartë me mbështetje kyçe kombëtare

img

2009 Njësitë e Avancuara të Zhvillimit Modern të Bujqësisë

img

2009 Ndërmarrja e Avancuar e Përgjegjësisë Sociale

img

2008 100 sipërmarrjet më novatore të tregtisë së jashtme

img

2008 10 eksportuesit më të mirë të Kinës të bimëve TCM dhe fetave të përgatitura

img

2007 10 sipërmarrjet kryesore bujqësore

img

2007 Ndërmarrja Drejtuese e Shkencës dhe Teknologjisë Bujqësore Moderne Hangzhou

img

2002 Class A Tax Rating Enterprise

img

Ndërmarrja 30-vjeçare me kontribut të jashtëzakonshëm


HETIM

Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04