• Filozofia e talentit tonë

FILOZOFIA TALENTI JONË

Një kompani nuk mund të vazhdojë të rritet pa zhvillimin e qëndrueshëm të talentit të saj kryesor.
Çdo vit, Huisong zgjedh në mënyrë aktive të riinvestojë jo vetëm në kapitalin e saj fiks, por edhe në kapitalin e saj njerëzor.

GJENI NJERËZ TË MIRË.Huisong fton individë me integritet, sinqeritet, vetë-motivim dhe zell që t'i bashkohen ekipit tonë dhe të ndërtojnë karrierën e tyre me një kompani të qëndrueshme në rritje.

img

INVESTONI NË KAPITALIN NJERËZOR.Huisong vlerëson talentet e saj dhe mbron mundësitë në zhvillimin e karrierës së secilit punonjës, duke respektuar diversitetin dhe opinionet e ndryshme dhe duke ofruar një skenë për të gjithë që të lulëzojnë në mjedisin e punës të hapur, miqësor dhe bashkëpunues.

img

LËRNI PROFESIONALËT TË BËJNË PUNËN MË TË MIRË.Huisong cakton profesionistë në punë që kërkojnë njohuri dhe trajnim të specializuar për t'u përfunduar, në mënyrë që çdo individ të mund të luajë me fuqitë e tij/saj të plotë dhe të realizojë potencialin dhe vlerën e tij të plotë për kompaninë.

img

SHPËRBIMI NË BAZË TË PERFORMANCËS.Huisong shpërblen të gjithë në proporcion me nivelin e tij ose të saj të arritjeve dhe kontributit për ekipin dhe kompaninë.Sa më shumë që dikush arrin në punën e tij, aq më shumë ai ose ajo shpërblehet në përputhje me rrethanat.

img

Mirë se vini në Bashkohuni me ne

img

Ekipi i Lidershipit të Lartë
Koha mesatare në kompani

17.4vite
img

Punonjësit me
Certifikimi i Aftësive

23
img

Punonjësit me
Titulli profesional

60
img

Përvoja të kombinuara të punës
në Botanikë dhe Mjekësi

1048vite
img

Sfondi i kombinuar i arsimit
në Botanik dhe Mjekësi

549vite
img

Stafi në Cilësi dhe Kërkim dhe Zhvillim

11%
img

Punonjësit që mund të flasin
Dy ose më shumë gjuhë

30
img

Punonjësit që kanë
Diplomë Master ose më e lartë

45
HETIM

Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04