• Angazhimi ndaj Cilësisë

ANGAZHIM PËR CILËSISË

Huisong është i pajisur me një 2810 m të kombinuar2 Qendra e analizës, që strehon më shumë se 50 pajisje testimi të avancuara, duke përfshirë instrumente precize në shkallë të gjerë si ICP-MS, GC-MS-MS, LC-MS-MS, UPLC, GC-MS, HPLC (me detektorë të ndryshëm), GC ( me detektor të ndryshëm), aparate për shpërbërjen automatike etj.

Laboratori është gjithashtu i aftë të zbulojë më shumë se 470 lloje mbetjesh pesticidesh, 45 lloje antibiotikësh (streptomicinë, kloramfenikol, tetraciklinë, nitrofuran, fluoroquinolones, sulfonamide), metale të rënda (plumb, arsenik, merkur, kadmium, bakër, etj.), mbetjet e tretësve (metanol, etanol, aceton, acetat etilik, klorur metilen, kloroform, izopropanol, benzen, etj.), më shumë se 12 lloje hidrokarburesh aromatike policiklike, 18 lloje plastifikuesish, aflatoksina (protektivë, lëndë ushqyese, yndyrna). , karbohidratet, energjia), ngjyra artificiale, dioksidi i squfurit, identifikimi (identifikimi kimik, kromatografia me shtresë të hollë, spektroskopia infra të kuqe, gjurmët e gishtave), përcaktimi i përqendrimit të përmbajtjes, mikroorganizmat (bakteret totale, myku, maja, grupi coli, E. coli, salmonela, pseudomonas aeruginosa, staphylococcus aureus) dhe teste të tjera.

Laboratori i kushton shumë rëndësi cilësisë së punës së inspektimit dhe ka krijuar një sistem sigurimi të cilësisë së shëndoshë.Ne kemi kaluar versionin e ri të certifikimit të sistemit të cilësisë GMP, KFDA, FDA, NSF, ISO22000, ISO9001, KOK-F, HALAL dhe FSSC 22000, dhe gjithashtu kemi kaluar auditimet rigoroze të cilësisë së shumë kompanive globale të Fortune 500.

Laboratori vlerëson gjithashtu shkëmbimin e informacionit teknik me organizata të jashtme.Huisong bashkëpunon ngushtë me Institutin e Kontrollit të Barnave Zhejiang, Institutin e Kontrollit të Barnave Hangzhou, Eurofins, SGS dhe Qendrën e Analizës së Ushqimit në Japoni.Ai shpesh krahason rezultatet e testimit me palët e treta për të siguruar më tej cilësinë e produktit.

236434263

PAJISJET E ANALIZAVE

img

UHPLC

img

ICP-MS

img

GC-MS

ÇERTIFIKIMET

HETIM

Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04