• Fara e hurmës spina

Fara e hurmës spina

Mjekësia Tradicionale Kineze (TCM) / Kampo / Ziziphus jujuba

Fara e hurmës spina

Fara e hurmës spina

Emri latin: Ziziphus jujuba

 • bimeve medicinale huisong
 • Bimët medicinale

Natyra, shëndeti, shkenca

Me më shumë se dy dekada përvojë në përpunimin dhe eksportimin e bimëve medicinale në Japoni dhe vende të tjera aziatike

Procesi i prodhimit

Prodhimi i bimëve mjekësore


 • HETIM

  Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04