• Përbërësit e frutave dhe perimeve

PËRBËRËSIT FRUTA DHE PERIME

Përbërësit e frutave dhe perimeve
Me më shumë se një dekadë të zotërimit të ndërlikimeve në prodhimin e pluhurave të frutave dhe perimeve dhe duke grumbulluar avantazhe dalluese ndaj konkurrencës në lloje të ndryshme metodash sterilizimi, Huisong ka qenë në gjendje të marrë klientë të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë në mbarë botën.

Karakteristikat kryesore të teknologjisë së prodhimit të Huisong janë:

1. Pa ngjyrosje artificiale.Nuk ka aditivë.Pa konservues.

2.Duke filluar nga burimi, zgjidhen lëndët e para me cilësi të lartë për prodhim.Bazuar në përvojën e tregut të akumuluar nga Huisong për shumë vite dhe të dhënat e testimit të lëndëve të para nga rajone të ndryshme, Huisong është në gjendje të zgjedhë lëndë të para me cilësi të lartë me metale të rënda të ulëta dhe mbetje të ulëta pesticidesh për të përmbushur nevojat e ndryshme të tregjeve të ndryshme.Për më shumë se 20 vjet, Huisong ka punuar shumë në zhvillimin e tregjeve vendase dhe të huaja si Evropa, Shtetet e Bashkuara, Azia e kështu me radhë dhe duke kuptuar plotësisht kërkesat rregullatore përkatëse në tregje të ndryshme.Sot, Huisong mund të ofrojë produkte pluhur frutash dhe perimesh që plotësojnë kërkesat e USP, EPA, EC396/2005 dhe shumë rregulloreve të tjera.

3. Sterilizimi me ngrohje premium: Huisong është i pajisur me makinë të avancuar sterilizimi me ngrohje premium.Kjo pajisje mund të arrijë temperaturën maksimale prej 250 gradë Celsius, duke vrarë bakteret aerobike, mykun, majat, koliformet, Escherichia coli, Salmonella, Staphylococcus aureus dhe baktere të tjera patogjene në momentin që avulli prek materialin.Krahasuar me pajisjet tradicionale të sterilizimit me avull, avantazhi i makinës së sterilizimit me ngrohje premium është se materiali është në kontakt me avullin e temperaturës së lartë për një kohë të shkurtër, gjë që mund të ndihmojë në ruajtjen e plotë të ngjyrës, ushqimit dhe aromës origjinale të frutave dhe perimeve.

4.Huisong ka pajisje të avancuara dërrmuese si mulli ultra i imët, mulli jet, mulli i murit të thyer, etj., dhe mund të sigurojë 40-200 pluhur rrjete me madhësi të ndryshme grimcash sipas kërkesave të klientit.Mund të aplikohet në shumë forma të ndryshme dozimi si tableta, kapsula dhe pluhura.

5. Ruajtja e fibrave dietike: Krahasuar me pluhurin e lëngut të frutave, pluhuri i frutave dhe perimeve të Huisong mund të ruajë në masën më të madhe fibrat dietike të pasura me lëndë të parë dhe është i zbatueshëm për një gamë më të gjerë produktesh.Këto pluhur frutash dhe perimesh përdoren zakonisht në ushqime të shëndetshme, suplemente dietike dhe ushqime të zakonshme.

Sterilizimi me ngrohje premium

HETIM

Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04