ИНТ
|CN
  • Состојки од овошје и зеленчук

СОСТОЈКИ ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК

Состојки од овошје и зеленчук
Со повеќе од една деценија совладување на сложеноста во производството на прашоци од овошје и зеленчук и со акумулирање на карактеристични предности во однос на конкуренцијата во различни видови методи на стерилизација, Huisong успеа да добие стабилни и квалитетни клиенти низ целиот свет.

Главните карактеристики на технологијата на производство на Huisong се:

1.Без вештачко боење.Без адитиви.Без конзерванси.

2.Почнувајќи од изворот, за производство се избираат висококвалитетни суровини.Врз основа на долгогодишното пазарно искуство акумулирано од Huisong и податоците за тестирање на суровини од различни региони, Huisong може да избере висококвалитетни суровини со ниски тешки метали и ниски остатоци од пестициди за да ги задоволи различните потреби на различните пазари.Повеќе од 20 години, Huisong работи напорно на развој на домашни и странски пазари како што се Европа, САД, Азија и така натаму и целосно ги разбира соодветните регулаторни барања на различни пазари.Денес, Huisong може да обезбеди производи од овошје и зеленчук во прав кои ги исполнуваат барањата на USP, EPA, EC396/2005 и многу други прописи.

3.Стерилизација со премиум загреана: Huisong е опремена со напредна машина за стерилизација со премиум загреана.Оваа опрема може да достигне максимална температура од 250 степени Целзиусови, убивајќи аеробни бактерии, мувла, квасец, колиформи, Escherichia coli, Salmonella, Staphylococcus aureus и други патогени бактерии во моментот кога пареата ќе го допре материјалот.Во споредба со традиционалната опрема за стерилизација со пареа, предноста на машината за стерилизација со премиум загреана е тоа што материјалот е во контакт со висока температура на пареа за кратко време, што може да помогне целосно да ја задржи оригиналната боја, исхраната и вкусот на овошјето и зеленчукот.

4.Huisong има напредна опрема за дробење како што е ултра фина мелница, млазница, мелница за скршени ѕидови итн., И може да обезбеди 40-200 мрежни прашоци со различни големини на честички според барањата на клиентите.Може да се примени на многу различни дозирани форми како што се таблети, капсули и прашоци.

5. Задржување на диетални влакна: Во споредба со овошен сок во прав, овошниот и зеленчуковиот прав на Huisong може да ги задржи диеталните влакна богати со суровина во најголема мера и е применлив за поширок опсег на производи.Овие плодови и зеленчук во прав најчесто се користат во здрава храна, додатоци во исхраната и обична храна.

Премиум-загреана стерилизација

ИСТРАЖУВАЊЕ

Споделете

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04