ИНТ
|CN
 • Производи и услуги

Производи и услуги

 • Фармацевтски лекови

  Фармацевтски лекови

  Фабриката за лекови за лекови се наоѓа во Хангжу, на вкупна површина од речиси 60.000 квадратни метри, со орални течни таблети, капсули, гранули и други модерни производствени линии во согласност со стандардите за GMP, опремени со првокласни инструменти и опрема лабораторија и центар за истражување и развој. .
 • Гранули на рецепт за TCM

  Гранули на рецепт за TCM

  Гранулите за рецепт за TCM се направени од единечни TCM подготвени парчиња преку екстракција на вода, сепарација, концентрација, сушење и на крајот, гранулација.Гранулите за рецепти на TCM се формулираат и се користат под водство на теоријата на кинеската медицина и во согласност со клиничките рецепти на кинеската медицина.Неговата природа, вкус и ефикасност се во суштина исти како оние на TCM Prepared Slices.Во исто време, директните предности на ја елиминира потребата за лушпа, директна подготовка, која бара помала доза, санитарни услови, безбедност, удобно носење и складирање.
 • TCM центар за лушпа

  TCM центар за лушпа

  Производната линија за екстракција на TCM на Huisong Pharmaceuticals ја помина проверката на лице место за сертификација за GMP на 28 декември 2015 година.Од почетокот на Huisong, компанијата е посветена на стандардизирано одгледување на кинески TCM, фокусирајќи се на безбедносното управување со следливоста на пестициди, тешки метали, сулфур итн.
 • Ботанички екстракти

  Ботанички екстракти

  Во 1994 година, Соединетите Држави го објавија „Законот за здравје и образование за додатоци во исхраната“, кој официјално ја призна употребата на ботанички екстракти како додаток на храна.Набргу потоа, индустријата за ботанички екстракти рапидно растеше и влезе во златна ера до 21 век.Подобрувањето на животниот стандард и зголемената здравствена свест помогнаа во континуираното зголемување на побарувачката на луѓето за здравствени производи.
 • Состојки од овошје и зеленчук

  Состојки од овошје и зеленчук

  Со повеќе од една деценија совладување на сложеноста во производството на прашоци од овошје и зеленчук и со акумулирање на карактеристични предности во однос на конкуренцијата во различни видови методи на стерилизација, Huisong успеа да добие стабилни и квалитетни клиенти низ целиот свет.
 • Адитиви за храна

  Адитиви за храна

  Huisong често спроведува длабинско истражување на пазарот за да ги разбере променливите трендови и потреби на пазарот и е посветена на иновации на нови состојки и развој на нови производи.Покрај нашите примарни ботанички екстракти, билки, производи во прав, Huisong разви серија производи за адитиви на храна, вклучувајќи солени производи, слатки производи, дехидриран зеленчук (сушен зеленчук), печурки, природни засладувачи и житарки, а сето тоа се потпира на повеќе од 20 години производствено искуство, способности за развој на производи и стабилен и висококвалитетен синџир на снабдување изграден со текот на годините.
 • Органски состојки

  Органски состојки

  Во модерната ера, личното здравје, загадувањето на животната средина и климатските промени се главните прашања на дискусија.Прекумерната употреба на хемиски ѓубрива и пестициди во земјоделските производи во минатото во голема мера ја загадуваше земјата и донесе одредени закани за здравјето на луѓето.Денес, органските производи станаа главен тренд во глобалните здравствени производи.
 • Лековити билки

  Лековити билки

  Суровите билки се однесуваат на природни, необработени или едноставно преработени растителни, животински и минерални лековити материјали, што значи „сурова сурова дрога“.Изворот на човековото знаење за медицинските материјали може да се проследи уште во античко време.Во потрагата по храна, древните луѓе со повеќекратни обиди откриле многу физиолошки ефективни растенија кои можат да се користат за спречување и лекување на болести, па затоа постои изрека дека „лекот и храната се од исто потекло“.
 • Женшен

  Женшен

  Растенијата Araliaceae женшен потекнуваат од кенозојскиот терциер, пред околу 60 милиони години.Поради доаѓањето на квартерните глечери, нивната дистрибутивна област значително се намали, женшен и други растенија од родот Panax станаа антички реликтни растенија и преживеаја.Според истражувањата, планините Таиханг и планините Чангбаи се родните места на женшен.Употребата на женшен од планините Чангбаи може да се проследи уште во Северната и Јужната династија, пред повеќе од 1.600 години.
 • Пчелни производи

  Пчелни производи

  Пчелните производи се еден од најквалитетните производи на Huisong.Главно вклучува матичен млеч - во форма на свеж или замрзнат прав - прополис и пчелен полен, итн. Работилницата за матичен млеч на Huisong поседува ISO22000, HALAL, FSSC22000, GMP сертификат за странски производители во Јапонија и Pre-GMP сертификација на корејски MFDS .
 • CMO услуги

  CMO услуги

  Како ран учесник во кинеската медицинска индустрија во Кина, имаме акумулирано 24-годишно искуство во индустријата и сме посветени на истражување и развој и големо производство за висококвалитетни суровини и готови производи.Huisong може да обезбеди флексибилни и оптимизирани производи и да развива решенија со додадена вредност со нашите партнери.
ИСТРАЖУВАЊЕ

Споделете

 • sns05
 • sns06
 • sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04