ИНТ
|CN
  • Cnidium officinale

Cnidium officinale

Традиционална кинеска медицина (TCM) / Kampo / Cnidium officinale

Cnidium officinale

Cnidium officinale

Латинско име: Cnidium officinale

  • huisong лековити билки
  • Лековити билки

Природа, здравје, наука

Основана во Хангжу, Кина во 1998 година, Huisong Pharmaceuticals е специјализирана за истражување и развој и производство на природни состојки со врвен квалитет за водечки светски компании во фармацевтската, хранливата, храната и пијалоците и индустриите за лична нега.Со повеќе од 24 години искуство во иновации во ботаничката наука, Huisong Pharmaceuticals се трансформираше во глобална компанија за природни состојки со длабоко интегриран синџир на снабдување што поддржува зрело портфолио на производи како што се фармацевтски лекови, гранули на рецепт TCM, фармацевтски состојки, хранливи состојки, состојки за храна и зеленчук, органски состојки, лековити билки, одгледување тревки и други производи и услуги.

Производствен процес

Производство на лековити билки


ИСТРАЖУВАЊЕ

Споделете

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04