• Produktet

Produktet

E themeluar në Hangzhou, Kinë në vitin 1998, Huisong Pharmaceuticals është e specializuar në R&D dhe prodhimin e përbërësve natyralë me cilësi premium për kompanitë lider në botë në industritë farmaceutike, ushqimore, ushqimore dhe pijesh dhe të kujdesit personal.Me më shumë se 24 vjet përvojë në inovacionin e përbërësve natyralë, Huisong Pharmaceuticals është shndërruar në një kompani globale me një zinxhir furnizimi të integruar thellësisht që mbështet një portofol të gjerë produktesh si ilaçe farmaceutike, granula me recetë TCM, përbërës farmaceutikë aktivë, përbërës nutraceutikë, ushqim & përbërësit e perimeve, përbërësit organikë, barërat medicinale, kultivimi i bimëve dhe produkte dhe shërbime të tjera.

Bimët medicinale 4
Bimët medicinale 3
HETIM

Shpërndaje

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04