ИНТ
|CN
  • Производи

Производи

Основана во Хангжу, Кина во 1998 година, Huisong Pharmaceuticals е специјализирана за истражување и развој и производство на природни состојки со врвен квалитет за водечки светски компании во фармацевтската, хранливата, храната и пијалоците и индустриите за лична нега.Со повеќе од 24 години искуство во иновации со природни состојки, Huisong Pharmaceuticals се трансформираше во глобална компанија со длабоко интегриран синџир на снабдување што поддржува широко портфолио на производи како што се фармацевтски лекови, гранули на рецепт TCM, активни фармацевтски состојки, хранливи состојки, храна & растителни состојки, органски состојки, лековити билки, одгледување тревки и други производи и услуги.

Лековити билки 4
Лековити билки 3
ИСТРАЖУВАЊЕ

Споделете

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04